Can Perris

VI FIRA DE LA BOTIFARRA DE LA GARRIGA

Una nova edició d'aquesta fira gastronòmica del nostre poble cel·lebrada el 4 i 5 de març. Aquest any hem optat per aportar experiències noves i originals per a fer ressò del nostre poble! Hem cuit botifarra cuita (més coneguda com a "botifarra de la Garriga") amb aigua termal!

Malgrat la meteorologia que ens va dificultar la encesa de la caldera, finalment ho vàrem aconseguir; vam fer un caldo amb l'aigua termal del nostre Pou Calent, i un cop el·laborat, hi vam coure les botifarres. Finalment, les vam degustar entre tots i va ser tot un èxit!

Una nova iniciativa per part de l'Ajuntament que ha donat encara més nom al nostre poble i a la fira que ens representa. Moltes gràcies a tothom per a participar-hi i fins a la pròxima edició!

 

                 

 

10.03.17

 

V FIRA DE LA BOTIFARRA A LA GARRIGA

Aquest cap de setmana passat es va celebrar a La Garriga la V Fira de la Botifarra. Aquest any no vàrem tenir parada a la plaça però varem participar-hi oferint tastets dels nostres productes durant tota la fira i fent una demostració de la elaboració de la botifarra a les nostres instal·lacions. Va ser tot un èxit i estem molt contents de que hagi agradat tant als visitants!

Una fira d'aquest tipus, és per a poder distingir el poble, la gastronomia i l'elaboració artesanal sense filtres. I realment, estem molt orgullosos de poder dir que pertanyem a aquest meravellós poble i tot el que això comporta. Visca La Garriga i les botifarres!! 

 

 

             

              

 

13.03.16

RECORDEU L'AMO A TV3??

 L'any 2010 el magazin de TV3, "el Divendres" va venir a la Garriga durant tota una setmana.

L'amo de casa nostra (el que fa les botifarres), va sortir una i una altra vegada en diversos vídeos. Aquí us deixem un d'aquests, on parla de les botifarres que elaborem "honradament".

 

http://www.tv3.cat/videos/3233130/Botifarra-de-La-Garriga

 

I si voleu riure una mica amb la seva cultura lingüística, també podeu mirar-vos aquest:

 

http://www.tv3.cat/videos/3228370/Paraules-en-ruta-a-La-Garriga

 

Gràcies a aquest últim vídeo aquest noi va sortir a l'APM! Van oferir-li una feina a TV3 però ell és fidel al nostre negoci i diu que fer botifarres és més divertit que qualsevol programa... Ho sento espectadors....ens el quedem a Can Perris!!!

 

13.05.14

IV FIRA DE LA BOTIFARRA DE LA GARRIGA

Malgrat el vent i el fred, donem les gràcies a tots els visitants locals i forasters per a omplir la fira de bon ambient i alegria! Aquí us deixem un fragment del programa de VoTV on ha sigut entrevistat el nostre "Mestre Botifarrer".

http://votv.xiptv.cat/1moncat/capitol/els-secrets-duna-bona-botifarra

 

i també us deixem algunes fotografies,

23.02.15

3a FIRA DE LA BOTIFARRA

Un altre any hem participat a la 3a fira de la botifarra de La Garriga celebrada els dies 8 i 9 de març. Ha fet un temps immillorable i la ampliació d'aquesta fira aquest any ha estat tot un èxit per al nostre poble ja que hem rebut molts visitants supralocals. El dissabte, la demostració de l'elaboració de botifarres va córrer a càrrec nostre i ens ho vam passar molt bé! Un ambient molt agradable que no et pots perdre la pròxima edició!! T'hi esperem!!!

 

  

 

17.03.14

2017  Can Perris  -   Carles Javierre